Alla inlägg den 13 april 2011

Av Alexander Mickelsson - 13 april 2011 23:43


(Bild från Sportbladets hemsida)


Idag Europa, 29 April VÄRLDEN. Tre Kronor är just nu det hetaste laget när man vann sin 8:e raka seger när man vann över Slovakien med 5-2 borta.


– Jag tycker att vi äger matchen mot ett väldigt kompetent lag, säger förbundskapten Pär Mårts till Sportbladet.


Tre Kronor kunde inte börja matchen på ett bättre sätt. 2-0 redan efter 5 minuter och målskyttarna var Jakob Silferberg som har stigit fram som en otroligt begåvad spelare i Tre Kronor. Andra målet gjorde Daniel Fernholm. Men hemmalaget lyckades reducera och kvittera innan pausen. Perioden slutar 2-2.


I den andra perioden så blev det mållöst men Tre Kronor såg snäppet vassare ut. Matchen fortsätter utan någon utdelning och perioden slutar 2-2.


I den tredje perioden så kunde man tro att det var Tre Kronor mot Slovakien's målvakt. Patrik Zackrisson gav Sverige ledningsmålet efter 4.16 Senare under ett fantastiskt anfall så lyckades Niklas Persson styra in pucken till 4-2 målet som var framspelat av Björn Melin och Anderas Jämtin. Matchens sista mål gjorde Patrick Zackrisson 5-2 målet i öppen kasse med tre sekunder kvar av matchen.


Sverige visar vägen under hela matchen och är hittills obesegrade under hela 2011. Men det betyder otur att bli för bekväma med vinster, Sverige har inte bevisat ännu att man är ett lag som kan slå lag som Ryssland, Kanada eller Finland i sin bästa form, men det kommer.


Tyvärr såg jag inte matchen personligen eftersom jag tog misstog mig i tidigare inlägg. Matchen visades inte på SVT2 så all information kommer från Sportbladets hemsida.


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards